Men det var ju himla billigt i alla fall…

Jag hade beställt utskrifter via MediaMarkts hemsida och jag får ju erkänna att jag uppenbarligen gjorde fel eftersom jag beställde i formatet 11×15 istället för 10×15 som jag trodde att det var… För nu passar inte fotona i fotoalbumet som jag hade tänkt sätta in bilderna i.
Det är ju lite irriterande, men dock – det är mitt fel.

Sen var jag ju dum och godkände att man beskar bilderna ifall det behövdes, för jag tänkte ju som så att varför inte – det är klart att det är smidigare så än att de ska strula… Men nu är jag lite bitter ändå, för i min värld så beskär man ALDRIG huvuden!

Ärligt talat – vad är det för nån som jobbar med fotoframkallning som tänker – ”Äh, ovansidan av huvudet kapar vi bort, han är ju ändå tunnhårig, snubben på bilden… Bättre att ha med mer av benen!”

Nä. Jag är besviken på hur det beskurits.
Men då vet jag det till nästa gång, att jag inte ska godkänna att det blir beskuret på något vis.
Kostade inte så mycket att lära sig den läxan i alla fall, alltid något…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *