Innan jag dör..

Dessa fem saker vill jag mer än gärna äga innan jag dör;

   
♥ Mulberry Bayswater, behöver jag säga något mer?

♥ Lous Vuitton Speedy 35
Väska

Så jag behöver låna cirka 15000 kr vilket det finns sidor som verkligen erbjuder! Nä hoppas mer på att Gullet levererar till 2 årsdagen 🙂 Puuuusss till dig!

Har du några speciella saker du  v e r k l i g e n  vill ha?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47