Sovit ett bra tag…

Godmorgon mina sockertoppar! ♥
Hehe, nej men hej på er. Finns ingen hälsningsfras på morgonen? I alla fall, jag sov ganska länge idag. Absolut inte tills nu, men till kvart i två ungefär. Nu på morgonen har jag städat upp mitt rum, det såg ut som jag vet inte vad. Nu är det fint igen!

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ikväll ska vi åka och grilla hos mina kusiner, det ska bli jättekul! Som ni kanske vet så är grillning det bästa som finns enligt mig. Så gott! En av sommarens höjdpunkter. En bra grej med detta är att jag kan sminka mig lite extra, det gillar jag. Ska försöka sota ögonen i någon fin färg tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47