Måns VS min morbror

min morbror är taxichaufför här i Stockholm, så igår satt vi och pratade om kändisar, han berättade då en historia..

en gång så körde jag en kille, han sa att han var sångare..

Måns: …jag sjunger…..
morbror: asså 🙂
Måns: vet du inte vem jag är? 🙂
morbror: nej (a)

hahahahahahahhahahahahaha snacka om att jag dog av skratt!

Morbror kom inte ihåg vad han hette, men han sa att han var runt 25 och hade typ ljusbrunt hår. Jag funderade och sedan visade jag honom en bild på Måns, och då var det han haha

så känd är du tyvärr inte Måns….haha snuttan, blev säkert förkrossad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47