Skall sussilussa

Yttligare en dag har passerat.

Såg Bonde söker fru, SVENSK TV!!!! Måste verkligen vara århundrates störta skräp TV. Fattar inte hur man kan se den skiten!

Sen var det Tacokväll på mig på kvällen, innan en tur på stan med ludde, fika med emelie solning med sanna osv.

Men kvällen vart iaf skittrevlig den med. Men jag kan inte säga så mkt mer än

The greatest thing
You ever learn
Its just to love, and be love in return.

Det utrycket e ju så otroligt sant!

att man inte kan älska andra förrän du lär dig älska dig själv… är det verkligen sant…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47