augusti 2014 archive

Dagen idag är dagen

Tog en promenix till posten för att hämta ett paket. Mina framkallade digitalbilder hade kommit och inte i något litet brev heller, utan i ett stort paket! Jag insåg att jag inte framkallat några bilder alls sedan våren 2005, så när jag nu skulle skicka iväg bilder till framkallning (bra att ha på papper också tycker jag och inte bara i datorn och på cd-skivor) blev det hela 350 st! Då framkallade jag ändå inte alla.

På väg hem igen stannade jag till på AG:s för att köpa fil och bananer och på väg ut fick jag en liten mjölkflaska i handen av en tjej som sa att det var mjölkens dag idag och här fick jag lite mjölk med hälsning från Skånemejerier. Tack då. Kan du inte ge mig lite pengar också? Ett snabblån på 10000 kr kanske? Fanns en sida full av alternativ ju!

Nyss ringde mamma och sa att de kanske kunde köra ner och hämta mig i nästa vecka ifall jag har mycket packning. Sedan jag köpte min blomvaktgroda har mina blommor hållt sig jättefina och det tar emot att lämna dem åt sitt öde i höst.


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47