Archive of ‘school’ category

Skall sussilussa

Yttligare en dag har passerat.

Såg Bonde söker fru, SVENSK TV!!!! Måste verkligen vara århundrates störta skräp TV. Fattar inte hur man kan se den skiten!

Sen var det Tacokväll på mig på kvällen, innan en tur på stan med ludde, fika med emelie solning med sanna osv.

Men kvällen vart iaf skittrevlig den med. Men jag kan inte säga så mkt mer än

The greatest thing
You ever learn
Its just to love, and be love in return.

Det utrycket e ju så otroligt sant!

att man inte kan älska andra förrän du lär dig älska dig själv… är det verkligen sant…?

Dagen idag är dagen

Tog en promenix till posten för att hämta ett paket. Mina framkallade digitalbilder hade kommit och inte i något litet brev heller, utan i ett stort paket! Jag insåg att jag inte framkallat några bilder alls sedan våren 2005, så när jag nu skulle skicka iväg bilder till framkallning (bra att ha på papper också tycker jag och inte bara i datorn och på cd-skivor) blev det hela 350 st! Då framkallade jag ändå inte alla.

På väg hem igen stannade jag till på AG:s för att köpa fil och bananer och på väg ut fick jag en liten mjölkflaska i handen av en tjej som sa att det var mjölkens dag idag och här fick jag lite mjölk med hälsning från Skånemejerier. Tack då. Kan du inte ge mig lite pengar också? Ett snabblån på 10000 kr kanske? Fanns en sida full av alternativ ju!

Nyss ringde mamma och sa att de kanske kunde köra ner och hämta mig i nästa vecka ifall jag har mycket packning. Sedan jag köpte min blomvaktgroda har mina blommor hållt sig jättefina och det tar emot att lämna dem åt sitt öde i höst.

we rule the school ;)

Nu sitter vi i 7:An och läser om hinduism är det meningen. Men. Alla är inne på MSN… Hmm.. Inte så bra. Men jag är skriver ju i för sig på bloggen, så, det får väll vara rättvist då;) hihi.
Nu ska jag jobba ialla fall.

Skönt att det snart är helg!!

Hoppas ni alla har haft en bra vecka.

Kramar


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47