Archive of ‘fatta’ category

Skall sussilussa

Yttligare en dag har passerat.

Såg Bonde söker fru, SVENSK TV!!!! Måste verkligen vara århundrates störta skräp TV. Fattar inte hur man kan se den skiten!

Sen var det Tacokväll på mig på kvällen, innan en tur på stan med ludde, fika med emelie solning med sanna osv.

Men kvällen vart iaf skittrevlig den med. Men jag kan inte säga så mkt mer än

The greatest thing
You ever learn
Its just to love, and be love in return.

Det utrycket e ju så otroligt sant!

att man inte kan älska andra förrän du lär dig älska dig själv… är det verkligen sant…?

Dagen idag är dagen

Tog en promenix till posten för att hämta ett paket. Mina framkallade digitalbilder hade kommit och inte i något litet brev heller, utan i ett stort paket! Jag insåg att jag inte framkallat några bilder alls sedan våren 2005, så när jag nu skulle skicka iväg bilder till framkallning (bra att ha på papper också tycker jag och inte bara i datorn och på cd-skivor) blev det hela 350 st! Då framkallade jag ändå inte alla.

På väg hem igen stannade jag till på AG:s för att köpa fil och bananer och på väg ut fick jag en liten mjölkflaska i handen av en tjej som sa att det var mjölkens dag idag och här fick jag lite mjölk med hälsning från Skånemejerier. Tack då. Kan du inte ge mig lite pengar också? Ett snabblån på 10000 kr kanske? Fanns en sida full av alternativ ju!

Nyss ringde mamma och sa att de kanske kunde köra ner och hämta mig i nästa vecka ifall jag har mycket packning. Sedan jag köpte min blomvaktgroda har mina blommor hållt sig jättefina och det tar emot att lämna dem åt sitt öde i höst.

Fattar du? jag fattar!


Nu sitter jag och försöker gå igenom böckerna lite snabbt en sista gång, sen får jag sova på kunskapen. Till läsandet festar jag till det men en kanna vatten. Tanken är att den ska vara slut innan jag får sluta läsa och jag har faktiskt redan hällt i mig en del precis innan jag kom på detta.

Det blev träning idag och det är jag glad över. Jag märker tydligt att jag har tappat en del i sommar men så är det väl nästan alltid? Ja, jag lär i alla fall a träningsvärk imorgon. Målet är än en gång att komma upp till milen på cykeln. Idag körde jag inte som jag brukar på cykeln för jag ville orka med en massa annat också men kanske imorgon? Ska bli intressant att se var jag ligger någonstans? Skulle tippa på ungefär 9,3 eller så. Jag har inte bestämt mig för om jag ska öka motståndet lite också kanske. Får se..

Idag har jag hunnit med att äta hemma hos Hanna också. Fiskgratäng hade hon slängt ihop och det var himla gott(får passa på när inte fiskhatarn mattias är hemma). Jag var inte där så länge men jag hann kolla på min idol doktor Phil 😀

Förresten är det asfint väder! Håller det i sig till helgen ska jag nog röva iväg Mattias någonstans 🙂


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/fattamod.nu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47